Maak kennis met …

Buro BEITS is in 2015 mede opgericht door Bob Bunnik. Hij werkt samen met verschillende geassocieerde industrie- en domein experts, waardoor schaalbaarheid, diepgang en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Bob Bunnik

Strategy Consultant  |  Founding Partner

 
Persoonlijkheid

Mijn kracht is om nieuwe technologieën te vertalen naar innovatie businessmodellen, proposities en groeistrategieën. De telecom, media en technologie industrieën veranderen zeer snel en hebben te maken met consolidatie, convergentie en nieuwe toetreders uit andere industrieën. Ik hou van de continue verandering en ‘push’ door technologische verandering in dit type industrieën. Kans en bedreiging gaan hand-in-hand: technologie als ‘disrupter’, maar ook als ‘enabler’. Het is maar hoe je er naar kijkt!
Ik ben medeoprichter en onderdeel van het buro BEITS management team.

Kernwaarden
Verandering: ik hou van verandering en vooral technologie gedreven verandering. Ik ben op m’n best in veranderende, innovatieve omgevingen: het creëren van waarde op het snijvlak van marketing, sales en technologie.
Conceptueel: mijn kracht is om complexe zaken eenvoudig te maken, duiding te geven aan de grote ‘hypes’ door ze te ontdoen van poespas en zinvolle toepassingen en businessmodellen te creëren voor organisaties.
Zelfsturend: Ik geloof sterk dat je je eigen toekomst en lot kan beïnvloeden. Dit vereist wel een basishouding om te denken in oplossingen (‘hoe wel’) en opties te creëren.
Actie: denkkracht is belangrijk, maar je vermogen om tot uitvoering over te gaan is net zo belangrijk. ‘Strategie is uitvoering’ is mijn persoonlijke motto, dus je moet strategie kunnen vertalen in heldere doelstellingen en acties.

Ervaring

Ik ben een ervaren manager, met meer dan 20 jaar ervaring in de telecom/media/IT industrie en bijna 7 jaar in management consulting.
Van 2008 t/m 2015 was ik verantwoordelijk voor Tele2 (Group) Strategie & Business Development en lid van het directieteam. Ik was verantwoordelijk voor alle grote middellange termijn projecten, zoals: Mobiele strategie & spectrum veilingen, Content/TV/Over-the-Top, Access/Fiber-to-the-Home, mobiel betalen, Cloud, etc.. Ook was ik nauw betrokken in M&A projecten en Corporate Development (regulering).
Van 2004-2008 heb ik bijna 4 jaar gewerkt als Principle Management voor LogicaCMG Consulting (nu CGI). Daarvoor heb ik 11 jaar gewerkt bij BT/Telfort/O2, met senior management verantwoordelijkheid voor Marketing, Product Management & Communicatie, zowel in de business als consumenten markt.
Ik heb een Master of Business Administration (MBA) diploma en ben ingenieur in de elektrotechniek (Telecommunications Engineering).

buro BEITSbv

Bezoekadres (op afspraak):
Westblaak 228
7e verdieping
3012 KP Rotterdam
Nederland
Buro BEITS is een handelsnaam van BeauMel b.v., statutair gevestigd te Gouderak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24364672.
editphonelinkedin