De digitale goudkoorts

buro BEITS voorheen SeteliaSC
september 2018

Dit diner pensant heeft als gastspreker prof. Rik Maes, buitengewoon hoogleraar aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en verantwoordelijk voor de Academy for Information and Management te Amsterdam. Rik heeft een gepassioneerde belangstelling voor inspirerende vormen van leren in combinatie met filosofie, kunst, design en architectuur. Zijn Twitternaam weerspiegelt zijn insteek: hoogleerling.

Ter introductie schrijft hij: “De digitale goudkoorts heeft toegeslagen: wie niet digitaal transformeert lijkt wel achterlijk. Alleen zijn de gedoodverfde voorbeelden zoals Airbnb en Uber start-upsen is van transformatie weinig sprake. De werkelijkheid is voor bestaande organisaties weerspanniger, tenzij je alles wat met automatisering te maken heeft digitale transformatie noemt. De eerste vraag is niet wat of hoe, maar waarom of waartoe. Een eigenzinnig verhaal over zinvol transformeren, samendenken en samenwerken, het funeste klantdenken en veel meer”. Stof te over voor een boeiende bijeenkomst.

 

buro BEITSbv

Bezoekadres (op afspraak):
Westblaak 228
7e verdieping
3012 KP Rotterdam
Nederland
Buro BEITS is een handelsnaam van BeauMel b.v., statutair gevestigd te Gouderak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24364672.