Digital Happiness

buro BEITS voorheen SeteliaSC
april 2018

Dit diner pensant heeft als gastspreker Michiel Boreel. Hij is CTO van Sogeti. Lid van de managementboard van Sogeti Group in Parijs. Sinds 1994 via ViNT, het Verkenningsinstituut van Sogeti, inspirator van vele baanbrekende publicaties. Tevens leider van Sogeti’s globale R&D, Sogeti Labs. Met zijn presentatie over ‘Digital Happiness’ zal Michiel zijn visie met ons delen.

In de laatste tien jaar is technologie doorgedrongen in alle haarvaten van ons bestaan. Winkelen, onze financiële zaken doen, wereldwijd gebeurtenissen volgen, meningen vormen en zelfs een partner vinden, doen we via het net . Alle magische apps vergroten onze mogelijkheden. Maar maakt technologie mensen ook ‘happier’? Data gedreven business algoritmes ontsluiten de klant en zijn ‘customer journey’ voor het digitale comfort. We moeten ons alleen realiseren dat daarachter altijd een mens op zoek is naar zijn of haar wensen.

buro BEITSbv

Bezoekadres (op afspraak):
Westblaak 228
7e verdieping
3012 KP Rotterdam
Nederland
Buro BEITS is een handelsnaam van BeauMel b.v., statutair gevestigd te Gouderak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24364672.