Enterprise software platform ServiceNow™

pieter.vanhoogstraten@burobeits.nl
oktober 2018

TESM/NL

Als gold partnerhelpt TESM, vanuit Londen, grote onderneming met de implementatie van het enterprise software platformServiceNow™. Buro BEITS helpt TESM om stappen te zetten op de Nederlandse markt.

Wereldwijd bedient ServiceNow™ grote bedrijven en instellingen. Het bedrijf groeit snel en ontwikkelt zich van een aanbieder van ITSM (IT Service Management) tot leverancier van SaaS business applications– gericht op de verbetering van bedrijfsprocessen, in het bijzonder in workflow management bij IT, HR, klantservices, security en compliance.

Bij Gartner staat het in het Magic Quadrantvanwege de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van haar customer-facing products.

Voor ServiceNow™ implementeert en onderhoudt TESM de software en ontwikkelt het zgn. ‘scoped applications’. Deze applicaties voegen functionaliteit toe aan het native (out-of-the-box) platform. Ze zijn in korte tijd operationeel en vergroten de effectiviteit van het ServiceNow™ platform. Vergelijk het met het operating system van de smartphone en de apps.

TESM’s applicaties zijn van nature geschikt om over de hele wereld te worden aangeboden. Ze geven TESM een vehikel om snel te internationaliseren.

TESM opende vestigingen aan de oost- en westkust van de USA, werd actief in Australië, India, Duitsland, Ierland en nu ook in Nederland.

Buro BEITS creëerde – op verzoek van TESM – voor de Nederlandstalige markt TESM/NL. De werkzaamheden van het Buro bestonden uit de inrichting van de formele organisatie, businessplan en de financiering ervan, het vormgeven van de relatie met het moederbedrijf, de werving en selectie van de eerste sleutelmedewerkers, het regelen van huisvesting en het sluiten van de eerste commerciële contracten.

TESM/NL bestaat sinds februari 2018 en Buro BEITS maakte het tot een volwaardig deel van het netwerk van TESM-bedrijven.

 

buro BEITSbv

Bezoekadres (op afspraak):
Westblaak 228
7e verdieping
3012 KP Rotterdam
Nederland
Buro BEITS is een handelsnaam van BeauMel b.v., statutair gevestigd te Gouderak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24364672.